ایمپلنت چیست؟!
ایمپلنت جایگزین مصنوعی دندان است که امروزه به عنوان درمان استاندارد برای پر کردن جای خالی دندانها در نظر گرفته میشود. ایمپلنت دندان یک میله کوچک پیچی شکل است که طی یک عمل جراحی در داخل استخوان فک فرو میرود تا به استخوان اطراف جوش خورده و آماده نگه داشتن تاج مصنوعی دندان شود. در واقع پایه ایمپلنت به عنوان ریشه دندان عمل میکند و روکش دندان به عنوان تاج دندان. بنابراین ایمپلنت نیازی به تکیه بر دندانهای اطراف ندارد و در داخل استخوان فک ثابت می ماند.
جنس مواد ایمپلنت؟


بیشتر ایمپلنتهای دندان از تیتانیوم ساخته میشوند اما ایمپلنت دندان زیرکونیا نیز وجود دارد. تیتانیوم و زیرکونیا هر دو موادی هستند که بدن با آنها سازگار بوده و آنها را به عنوان مهاجم خارجی تلقی نمیکند بنابراین واکنش نشان نمیدهد. در حال حاضر احتمال موفقیت ایمپلنت دندان نزدیک به ۹۸ درصد است یعنی یکی از موفق ترین درمانها محسوب میشود.
کاشت ایمپلنت های دندانی در چهار برند مختلف توسط اعضای هیات علمی دانشگاه
* تسهیلات ویژه برای دارندگان دفترچه درمانی نیروهای مسلح و فرهنگیان محترم آموزش و پرورش
جهت خدمت رسانی بهتر تمامی مشاوره های دندانپزشکی تبسّم رایگان می باشد و می توانید برای استفاده از این امکان با ما تماس بگیرید.
024-33431810

مزیت های ایمپلنت
با توجه به این که جای خالی دندان ها می تواند ظاهری نامناسب را به وجود آورد استفاده از ایمپلنت دندان می تواند زیبایی از دست رفته را برای شما جبران کرده و اعتماد به نفس را به شما بازگرداند.
ایمپلنت دندان یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است و اگر مشکل کلی در سلامت جسمانی و استخوان های فک وجود نداشته باشد به سرعت می توان آن ها را جایگزین دندان های از دست رفته کرد.
یکی از مزایا ایمپلنت دندان که آن را بین بیماران و پزشکان به روشی محبوب تبدیل کرده است طول عمر بالای آن است. طول عمر ایمپلنت ها در حدی است که اگر بهداشت دهان و دندان را به درستی رعایت کنید تا آخر عمر می تواند کارایی لازم را برای شما داشته باشد بدون این که دردسری برای شما به وجود آورد.
متخصصین ایمپلنت


طول درمان ایمپلنت
جراحی ایمپلنت دندان معمولاً یک جراحی سرپایی است که به صورت مرحله ای و با زمان بهبودی بین مراحل انجام می شود. روند قرار دادن ایمپلنت دندان شامل مراحل زیر می باشد:
معاینه فرد و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت
برداشتن دندان آسیب دیده ( کشیدن دندان ) در صورت نیاز
آماده سازی استخوان فک ( پیوند استخوان ) در صورت نیاز
کاشت پایه ایمپلنت
رشد و ترمیم استخوان
انتخاب رنگ و انجام قالب گیری و ارسال برای لابراتور
قرار دادن نهایی ایمپلنت
طول عمر ایمپلنت

یکی از اولین سوالاتی که بیماران در مورد ایمپلنت دندان می پرسند این است که “دوام آنها چقدر است؟” این نگرانی در مورد طول عمر ایمپلنت های دندان منطقی است. مدت زمان ماندگاری ایمپلنت ها یک فاکتور کلیدی است که باید هنگام سنجش آن ها با سایر گزینه های بالقوه در نظر گرفت. بسیاری از بیماران از این موضوع متعجب می شوند که در صورت مراقبت مناسب، ایمپلنت های دندانی می توانند حدود 25 سال دوام بیاورند.
با این حال، طول عمر واقعی ایمپلنت شما مستقیماً تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار خواهد گرفت.
1) اقدامات بهداشت دهان و دندان
2) رژیم غذایی و سبک زندگی
3) محل ایمپلنت در دهان شما
